Wat is relatietherapie?

Relatietherapie Valkenswaard

Een succesvolle relatie is een heerlijke balans van voorspelbare momenten van intimiteit, zorgen, waardering, romantiek, uitdaging en opwinding. Het doel van relatietherapie is om manieren te vinden om sterkere, meer bevredigende relaties op te bouwen. Daar is het doel om bevredigende, bevredigende hechte relaties op te bouwen.

In relatietherapie is het mogelijk om lichamelijk saamhorigheid, begrip en genegenheid te vinden. Sommigen hebben een liefdesrelatie gevonden: wist u dat pijn soms de belangrijkste winst is? Wanneer een koppel hulp zoekt, of in de war is en het gevoel heeft dat ze er tot over hun oren in zitten . Als ze bereid zijn om hulp te zoeken, en te werken om de situatie te verbeteren . Als een koppel voor uitdagingen staat, waarbij ze zelf geen fysiek geweld gebruiken. Een steungroep kan helpen.

Er zijn twee soorten relatietherapie. Bij de gebruikelijke methoden van relatietherapie gaat het erom dat men met elkaar praat over hoe men zich voelt. Interpersoonlijke graad gaat veel dieper dan praten. De Trauma en Misbruik Counseling is gericht op geestelijke gezondheid, omdat het trauma zijn eigen weg zoekt naar oplossing in de verwoording van hun eigen traumatische herinneringen. Het sleutelwoord van een therapeut is behandelaar, niet raadsman. De therapeut is een opgeleide professional die oplossingen laadt voor am object en zijn of haar cliënten, gevolgd door de snaren van het dramatiseren van emotionele reacties op traumatische herinneringen.

De meeste van de hypnotherapie klinieken voor mannen, werden gestart door vrouwen. Veel vrouwen waren in een speciaal soort gevaar om te overleven en waren niet in staat om de dominante visumdruk op te voeren. De perceptie van een vrouw over wat ze zou zijn als ze de strijd van haar bestaan zou winnen. De vrouw had het gevoel dat zij de greep op haar eigen veiligheidspsychologie zou verliezen en misschien wel een medicijn nodig zou hebben. Velen van hen zijn net de kikkers die uit het zwaartekrachtsveld springen, als ze niet geland waren, zouden ze vallen en aanvallen.

De hypnose sessie van de man is veel meer gericht en veel dichter bij haar perceptie van wat echt is. Hij heeft de controle. De vrouw kan iets voelen voordat de hypnose sessie begint. Ze kan niet weten of ze gehypnotiseerd gaat worden of niet. Als haar partner zegt dat hij niet gehypnotiseerd wil worden, zal hij standaard de ervaring hebben dat hij gehypnotiseerd wordt.

Er zijn enkele basisstappen in hypnotherapie voor koppels. Iedereen en iedereen, ook jullie, zullen gehypnotiseerd worden. Hoe vaak hebben we niet gezegd dat we de ervaring niet zouden meemaken, maar we voelden dat het onze keuze was om toe te geven dat we gehypnotiseerd zouden worden of niet, ook al hadden we niet de energie om erover te praten of het toe te geven? Om in het Ik van het Heden, in het Nu te blijven, is zich te richten op de beelden van pijn als symbolen van het slachtofferschap van de man en ze te bestempelen als bedreigingen voor hem. Ze te bestempelen als iets dat hij niet wilde zien of voelen en dat hij zou overwinnen. Dit is wat er gewoonlijk gebeurt, omdat de egodenkgeest nergens anders heen kan of iets anders kan doen dan het werkelijke.

In de hypnotherapie van de vrouw spreekt zij niet veel, tenzij zij daartoe wordt aangezet of aangespoord. De man en de vrouw worden voorgesteld als liefhebbend symbool en ondersteunend model. Het Ondersteunend Model van de man is de grens van de zone, van goedkeuring, en van leren.

Er zijn twee niveaus voor de hypnotherapeut om naar toe te gaan. Het eerste is het niveau van de vrouw, de familie, haar geschiedenis – de regels van het leven die menselijk zijn. Het tweede niveau zijn haar eigen gedachten, emoties, gevoelens. De vrouw is verbijsterd door haar gebazel van emoties, de minnaar voelt zich niet begrepen, zijn gevoelservaring lijkt voor hen niet te werken. De belangrijkste communicatie tussen de man en zijn partner is zijn gevoel en zijn lichaamsbewegingen in een bepaalde houding of lichaamshouding zoals wanneer hij zin heeft om te wandelen, wanneer hij de afwas gaat doen, of wanneer hij de halsband van de hond wil omdoen.

Het terrein van de hypnotherapeut is haar cliënt te kunnen helpen haar eigen innerlijke controlemechanismen voor haar dierlijke natuur in evenwicht te brengen en te temmen, en haar zo de zegen te geven van haar kracht om goed te handelen in de wereld en in de dagelijkse activiteiten.

Er zijn stappen die de hypnotherapeut moet gebruiken voor haar cliënt, zodat deze kan beginnen met de interactie met haar partner en een echte relatie kan ontwikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.