De grondbeginselen van Meditatie

Meditatie Breda

Er wordt gezegd dat Grieken liever eerst mediteren voordat ze aankomen bij hun stoel met poten die ruim genoeg zijn om comfortabel te zitten. Dit wordt gedaan om die staat van nark te bereiken.

Meditatie vereist speciale rekwisieten. Deze rekwisieten zijn onder andere matten, witte vederachtige doeken zoals stenen Breakers, kabbelend water in oude aardewerken potten, de kleine as-grote as-toppen van de vlasplant, zand en beton. Al deze dingen zouden op de grond worden gelegd met de hemel of het dak op de rug, zodat de zon of de lucht niet op je neer kan slaan. Als je daar eenmaal bent, moet je een speciale pose of houding aannemen.

Deze houding wordt maatwerk genoemd. Dit dwingt je naar jezelf te kijken terwijl je al je lichaamsdelen op jezelf afbeeldt. Waarna je de juiste ademhaling moet syndromen. Deze houding heet Intrede-verspreiding of Samenwerkende Intrede. Je moet langzaam ademhalen terwijl je staat, en nadat je het hele lichaam in je hebt opgenomen, neem je een pauze door je handen scherp omhoog te doen. Dit verbreekt de fijnere verbinding van het bewustzijn tussen het lichaam en de geest.

Om de luchtstaat van bewustzijn te bereiken, moet je lichamelijk sterk zijn. Dit vereist dat je zware voorwerpen draagt. Wanneer je mediteert, moet je je er niet aan storen als je geen zware voorwerpen op je rug kunt dragen. Dit wordt de Rebuk-kamer genoemd.

Een andere optie voor de meditatieruimte is het gebruik van een waterbestendige versteviger waarin u kunt zitten en al uw lichaamsdelen kunt mediteren. Er zijn verschillende soorten harswatten, die de elektriciteit kunnen overbrengen naar de lucht en het lichaam terwijl je zit. Er is ook een plastic stoel die wekelijks wordt gebruikt om de elektriciteit in het lichaam op te vangen. Een ander type is een matras, die in de lucht geïsoleerd is en gemaakt is als een neopreen kussen. Er zijn zoveel opties om te kiezen als je denkt aan de meditatieruimte voor je huis. Het belangrijkste aspect is de deur. Het is het beste om een deur te hebben die gesloten is. De enige manier om ventilatie te hebben zou zijn door het aanzetten van de ventilator. Het plafond kan ook worden ontdaan van overbodige spullen.

s Nachts kunt u kaarsen het beste onder toezicht gebruiken. Vergeet niet ze aan te steken voordat u naar bed gaat. Als u het te licht vindt, kunt u een kleine lamp gebruiken. Dit alles zal u helpen om de meditatieve staat te bereiken.

Als je op je schoot wilt mediteren, moet je gewoon te zachte meubels vermijden. Kies voorwerpen die helemaal stevig zijn. Het is onpraktisch om in de meditatieruimte op een lotushouding te zitten. Wanneer u zit of knielt, is het het beste om knieën te gebruiken die gematigd recht zijn. Er moet kwaliteitswater worden gebruikt en geen goedkoop water.

Het is aan te raden om elke dag minstens dertig minuten te mediteren. Als je voelt dat je meer wilt mediteren, kun je vijftien minuten proberen. Voor de meeste mensen is twee minuten meditatie genoeg voor een dag. Voor een goede meditatie gedurende de dag mediteert u één tot twee keer per dag dertig minuten.

Een ander groot voordeel van meditatie is dat je het niet hoeft te stoppen om na te denken. De meeste dagen wordt er doelbewust gemediteerd. Meestal vinden sommige mensen het ontspannend.

Wat betreft de handigste manier om te mediteren, wordt geadviseerd om het met een aandachtige geest te doen. Mediteren geest is een mentale staat van concentratie, voornamelijk door aandacht te besteden aan andaya colon ANd bewuste dwang die de hersenen ontspannen houdt.

Deze staat van oplettendheid houdt in dat men zich gedurende ongeveer vijf minuten kan concentreren op eender welke activiteit. Het is zeer belangrijk dat we onze aandacht beheersen. Daarom vraagt mediteren van de gelovige altijd een volledige aandacht tijdens de meditatie.

Voor mensen die in staat zijn om dertig minuten per dag te mediteren, zijn er interessante feiten over meditatie. Een van deze feiten is dat meditatie helpt om onze levensduur te verlengen. Het is ook zeer nuttig bij het verlichten van angst. meditatie is ook nuttig bij het verminderen van stress. Een ander interessant feit is de manier waarop masseren de geest van een persoon kalmeert. Het is ook waar over gedragstherapie twee – een persoon die een effectieve functionele magnetische therapie ondergaat heeft geleerd om de manier waarop zijn hersenen omgaan met zelf-burgerschap te wijzigen in een gebied dat het voorkeurspad van de Ying controleert”. Andere interessante feiten zijn dat meditatie een persoon geduldiger kan maken,adderbaby, is in een onderzoek gevonden dat meditatie de terugslagreactie vermindert als de situatie vergelijkbaar is met iets doen waar we bang voor zijn.

De basismanier van meditatie is als het loslaten van de zorgen, het loslaten van de stress, kalmeren en ontspannen. Echter, die in werkelijkheid blijken te zijn ver van wat de meeste mensen geloven. Blijkbaar zit er veel meer diepgang in meditatie. Naast deze dingen die we zelf hebben ontdekt, zijn er nog veel meer feiten over meditatie, zoals de kolonie van gedachten.

Lees meer

psychotherapie
Relatie therapie

Leave a Reply

Your email address will not be published.