Hoe kracht wordt gecreëerd in je leven

Zelfbewustzijn

 

 

 

Dan, door bewust je leven te leiden, kun je kansen creëren om bewust te leven. Dat is waar ik het graag over wil hebben.

Nee, ik heb het niet over leven in je gekozen vakgebied. Terwijl je leeft in je gekozen vakgebied, ben je nog steeds een mens. Je krijgt nog steeds je emoties, zelfs als je in een ander veld bent. Als je de tijd neemt om een elementair zelfinzicht te doen, kun je gemakkelijk sterke emoties behouden. We hebben allemaal grenzen. Maar het opheffen van je emotionele grens vergt enige bewuste opheffing.

Ik zie twee manieren waarop iemand zijn emotionele grens kan optrekken, de ene is “ik zal emotioneel fit zijn” en de andere “ik laat mijn leven op zijn beloop”.

Ik zal emotioneel fit zijn als en wanneer ik besluit om een bepaalde levensstijl te volgen. Hoe weet ik of ik emotioneel fit ben? Wel, ik moet emotioneel fit zijn om te kunnen genieten van wat ik ook besluit te doen. Dus, ook al besluit je bewust om dingen te doen die je niet leuk vindt, als je niet kunt genieten van wat je doet, zul je niet emotioneel fit zijn. Ik zal emotioneel fit zijn aan het eind van de dag als ik naar bed ga. Ik zal niet emotioneel fit zijn aan het eind van de dag als ik naar mijn werk ga. Waarom niet? Omdat ik niet weet wat ik hierna ga doen. Als iets niet voorhanden is, weet ik misschien niet eens dat het bestaat. Dus, het hele dag tot dag leven is een proces van ontdekken.

Wanneer je je emotionele grens opheft, zul je in staat zijn om zelfbewust te leven. En wanneer je bewust leeft, zul je automatisch leven in overeenstemming met je emoties. Zo ontstaat kracht in je leven. Wanneer je in beweging bent, en ademhalingsoefeningen worden gemakkelijker en natuurlijker, ontdek je plotseling dat je mogelijkheden hebt. Plotseling word je creatief. Plotseling heb je creativiteit en gaat de aorroe over. Zo ontstaat er een expansie van je emotionele levenskracht.

Je zult ook versteld staan van hoeveel je kunt doen. Als je eenmaal creatief bent en echt leeft, ontdek je misschien een passie. Een passie voor wat dan ook. Liefde, of vreugde, of wat dan ook. Dit is het creëren van een ervaring die vrij is voor jou. creatief, bewegend, creërend – in je expressie. Zo ontstaat er kracht in je leven. Je kunt alle relaties hebben die je wilt, de carrière die je wilt, een baan om geld te verdienen, of je kunt gelukkig zijn waar je bent. Dit is hoe kracht wordt gecreëerd in je leven.

Je zult overweldigd zijn als je besluit op zoek te gaan naar je doel. Je zult je er met volle kracht op storten. Maar als je eenmaal hebt besloten wat je doel is, zullen je gewoonten automatisch in overeenstemming zijn met je doel. gewoonten die het resultaat zijn van leven in overeenstemming met je doel. Als je doet wat je geacht wordt te doen, als je doet wat je levensdoel is, worden je gewoontes spirituele paden.

Als u me nu wilt excuseren, ik moet gaan, ik moet een afspraak maken. Wilt u me excuseren? Oh, het spijt me zo. Ik ben mijn cadeaus vergeten.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.