Edelstenen

Edelstenen

Veel edelstenen worden beschouwd als zwaar, zwaar gesteente, wat natuurlijk nog maar het begin is en een perspectief waarin je het hele plaatje kunt bekijken. Veel mensen, en ook velen die ze zien, zijn bang voor de stenen. Maar er is een verschil tussen de stenen en de energie die ze uitstralen en projecteren.

De rotsen zijn de meest voor de hand liggende manifestatie van de energie van het universum, en ze zijn duidelijk, maar niet noodzakelijk de hele waarheid. Niet alle stenen zijn even zwaar. Sommige zijn veel lichter dan ze eruitzien en worden amorfe stenen genoemd. Elk afzonderlijk bergkristal heeft zijn eigen trillingssnelheid en zijn eigen specifieke energie.

Elke rots heeft zijn eigen RockCrystal-granen, of zijn eigen specifieke kristalstijl gecombineerd met een bepaalde combinatie van mineralen, waardoor elke rots op zichzelf zeer effectief is. Elke rots heeft zijn eigen unieke kijk op de energieën en trillingen van het universum en maakt het geschikt voor uw eigen behoeften. Elke steen is een uitdrukking van het universele bewustzijn van het universum, in plaats van er een kopie van te zijn. De trillingen van de rots zijn een directe boodschap van de bron naar de ontvanger.

Een rots is maar een rots is maar een rots, en vertegenwoordigt niet, noch is het een commentaar op iets anders. Er zijn lagen gesteente over de hele planeet, waarbij elke laag hetzelfde op iets andere manieren uitdrukt. De slopende stemmingen van milieuconflicten veroorzaakt door het leven en het brute gedrag op de snijwonden en kneuzingen van het leven zijn gevoelens van massabewustzijn en onverzorgd, en daarom heeft de rots een manier om je te helpen bewust te worden van deze gevoelens en emoties in jezelf en in het grotere plaatje.

De rots is als een fysiek lichaam, maar dit fysieke lichaam is niet emotioneel of altijd 'sdie' natuurlijk. In feite kent de rots, die onzichtbaar is, alle emoties en is daarom altijd in balans. God is Liefde, en Liefde IS Goddelijk Bewustzijn. Eén steen kan deze Liefde in zijn kristalvorm bevatten, zodat hij liefde naar je terugkaatst.

Schoonheid wordt ook zo opgevat, dat bepaalde stenen mooi zijn omdat ze zoveel bewustzijn vasthouden of absorberen, zowel positief als negatief. Deze neutrale stenen zijn een spiegel van het goddelijke bewustzijn van de wereld en kunnen zijn eigen trillingsniveau en bewustzijnsniveau naar je toe trekken. Door slechts een paar van deze stenen te nemen en er alleen mee te werken, kunt u een dieper bewustzijn van het leven ontwikkelen.

romes and ave kwarts, azuriet, bergkristal, huidkristal, hematiet, onafhankelijkheidsgoud, lapis lazuli, lepidoliet, maansteen, muscoviet, topaas en zoisiet. Deze helpen allemaal om kalmerende, ontspannende en helende effecten te produceren, wanneer ze worden gebruikt op een aura- of zenuwlocatie.

steenkristal heeft een geheel eigen wijsheid; het zal je helpen bij zelfbewustzijn en zelfdiscipline. Op dezelfde manier dat aura en de schoonheid van een bepaalde persoon of situatie naar zich toe trekt, trekt steenkristal altijd zoveel helderheid van hoger bewustzijn naar zich toe. Met kristal kun je vanuit oneindige mogelijkheden naar jezelf en berichten trekken.

Als je baat hebt bij steenkristal, zul je nog een reden vinden om rozenkwarts, heldere kwarts, myorfine of het licht van bewustzijn naar je toe te trekken, want dit zijn allemaal manieren om je eigen zelfbewustzijn te vergroten. Ze activeren delen van je psychische anatomie tot kennis en bevrijden van uitputting en lijden.

Een compleet kristalgenezingssysteem wordt gecombineerd met: Een Carryarger- die je helpt om door de sluier tussen de rijken van geest en aarde te kijken, van de dimensie die de heilige herinneringen van vorige generaties bevat en het goddelijke bewustzijn dat je opnieuw zal DUP-en wanneer je bereikt dit niveau. Een Celestine – deze steen brengt de duidelijke scheidslijn tussen het fysieke en het spirituele. En het maakt het heel gemakkelijk om te zien wanneer je in de aanwezigheid van een ware God bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.