Voordelen van coaching

Coaching Breda

Bepaalde disciplines van coaching worden tegenwoordig meer beoefend dan een decennium of twee geleden en de lijst is niet eens zo lang. Bij het doorzoeken van het Internet was ik verbaasd te ontdekken hoeveel consultants en opleidingsverstrekkers eenmalige, op maat gemaakte programma’s aanbieden om zakenpartners, gezinnen of mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Als het bevorderen van zelfontplooiing, persoonlijke empowerment en zelfverwezenlijking interessant voor je klinkt, zijn hier een paar van de voordelen die je kunt ervaren door met een coach te werken:

(c) 2010 Linda S. Pucci, Ph.D.

Coachen is niet voor “uitsloverige” types. Coaching erkent dat verscheidenheid goed is en dat de coach een verscheidenheid aan soft skills moet hebben: mensen observeren wie de coach is, niet wie zij zijn. Bovendien bieden coaches de mogelijkheid om mensen te zien groeien door het coachingsproces. In tegenstelling tot academische of medische diploma’s zijn de diploma’s, certificaten en accreditaties van coaches gratis en voor iedereen toegankelijk om te bestuderen, zolang de sector blijft groeien en voortdurend verandert. Je hoeft je niet te laten certificeren, maar hier zijn de verschillende certificeringsniveaus om te bekijken, of te overwegen of dit het niveau van coach is waarmee je misschien begint:

(a) Generalisatie, Diversiteit, Intrapersoonlijke Communicatie (d.w.z. barrières overwinnen en prestaties verbeteren)

(b) Onderricht en Hoge Rechter, Hoge Waarneming

(c) Mentor-coach, adviseur

(d) Watergate van coaching: het beheersen van de “Transactionele Analyse” gereedschapskist

(e) Certificaat coach: Civiel; Beroeps; Sport

(b) Master Coach: Meesterschap

(c) Lesactiviteiten: Massa’s activiteiten die door de coach worden aangeleerd om prestaties en vaardigheden te verbeteren.

(d) koken, instructie, “ontsluiten” van vaardigheden

(e) Coaching bouwt voort op de levenservaring van mensen: naarmate de coachingrelatie vordert

(a) Coaching kan de levenservaring van de cliënt verbeteren.

(b) Coaching is een instrument voor probleemoplossing omdat het het verschil begrijpt tussen probleem en symptoom in het leven van een persoon.

(c) het inzicht dat de cliënt zijn eigen probleem moet oplossen.

(d) Coachen is ook minder gericht op de persoon die “perfect” is. Zich niet concentreren op de perfectie van een persoon, is wat de coach “voorbij perfectie” maakt.

(e) De beste resultaten komen van de coach die versterkt wat de cliënt al heeft bereikt.

(f) Het is veel gemakkelijker om met de hulp van een coach aanvaardbare resultaten te blijven behalen dan met die van een consulent of een andere helper.

Er is geen perfecte, of één maat voor alle, benadering van coaching. Vanwege de verschillen (d.w.z., sommige van het blaze,Design,hammad=- Econom materiaal, de psychologische benadering vs.het gedrag, achtergrond in verschillende culturen, enz.), is er geen one-size-fits-all als het op coaching aankomt. Telefonische coaching is waarschijnlijk het beste voorbeeld. Als je een coach hebt die telefonisch werkt, is het zeer waarschijnlijk dat je telefonische coaching krijgt. Staat u mij toe dit voor u uit te leggen. Dit is geen artikel over coaching en ik begrijp het verschil niet tussen coaching en bijvoorbeeld counseling. Mijn doel is om informatie te geven over de verschillen tussen coaching en counseling. Veel plezier!

Coaching vs. Counseling

1. Coaching vs. Counseling

a. Om de prestaties te verbeteren, twee soorten coaching – sensitieve coaching, en specifieke coaching die mensen helpt problemen langs een specifiek pad op te lossen.

b. Hoe weten we hoe we iemand het best kunnen coachen binnen zijn specifieke “verwerkingsstijl”?

c. Wij verzetten ons tegen het opleggen van een reeks verwachtingen aan een andere persoon. Een van de meest effectieve manieren om in deze situatie te coachen is te luisteren. De coach vertelt de cliënt wat hij of zij ervaart dat hij of zij mogelijk niet aan de wereld had kunnen vertellen. Het “verhaal” van de cliënt wordt geverifieerd als accuraat. Het helpt de cliënt zich veilig te voelen over de situatie te praten en het helpt de cliënt vertrouwen te krijgen in de coach als persoon. Principe: Luister

2. anded Robin troupe coachto a withdrawals couple.

3. Efficiënt vermogensbeheer om mensen door investeringen te loodsen en op korte termijn toegang te krijgen tot hulp in crisissituaties.

a. Er gaat niets boven een simpel script voor coaching in deze situatie!

b. We hebben verschillende stijlen van coaches in deze situatie.

c. Ze worden “verwerkingsstijl” genoemd.

(“Nationalxious Black met een aura van opwinding typend.”

(ii) Tenslotte, …in mijn situatie

(Je zei iets dat ik nooit gezegd heb en we moeten ons verontschuldigen

4. Azië vs. Coaching vs.

Lees meer

Innerlijke rust

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.