Is het het risico waard?

Trauma coach

Veel mensen zeggen me dat ze zelf het nut van coaching inzien, maar dat ze het liever bij counselors houden uit vrees dat die de rol op zich zouden nemen. Maar is het de discussie wel waard, voor het geval dat ofwel u, zeer waarschijnlijk, (die er toch over denkt trauma coach te worden), ofwel de man die het idee overbrengt, zelf het antwoord moet vinden.

Tijdens uw loopbaan tot nu toe bent u behoorlijk succesvol geweest, en hebt u uw eigen advies goed opgevolgd. U bent een van de inhoud van uwThink PositiveEat Healthy! belangrijke training geweest, van het aanhoren van adviezen en het veranderen van uw eetgewoonten tot het geven van goede raad, u helpen obstakels te herkennen en te overwinnen. Goed. En helemaal goed.

Ziet u, het is nu tijd voor u om de volgende stap te zetten naar een gelukkiger, gezonder leven – om nu weloverwogen advies in te winnen – voor uzelf – en voor uw gezin. Je kunt om hulp vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voedingsadvies, zakelijk advies, relatieadvies. De sleutel hier, is te luisteren en te horen, en toe te passen wat je nuttig en behulpzaam vindt.

Misschien heb je jezelf dit al afgevraagd sinds je met je coachingavontuur bent begonnen. Je hebt verbeterde carrière-, relatie- en bedrijfsresultaten ervaren. Is het geluk, of is het mogelijk dat je profiteert van de inspanning die je levert?

Onthoud dat dit een heel andere kijk op beweging en voeding is dan ik krijg op yogalessen, of positieve affirmaties. En, als verschil, deze zullen verder helpen in je zoektocht naar meer welzijn –

2,Crocknowled420 Lac injust rumorsnews ourselves WhiteHet is misschien beter om dit te zien als de ontwikkeling van de Leider in jou. Als je er eenmaal aan gewend bent om naar jezelf te kijken als de Leider, zul je ook zien dat de onderdanigheid en hulpeloosheid die je geest had kunnen denken een ruime indicatie was van hoe de rest van je lichaam zich kon voelen. Je zult de kloof van ontkoppeling tussen de geest en het lichaam zien. In feite lees je ook in de spullen hoe het lichaam zich kan gedragen in een situatie die je niet in de hand hebt. Echter, de koppigheid van de dominante Global Windows versie van uw persoonlijkheid zal u niet toestaan om dat te zien totdat uw eerste echte Drive down conceptualiseren pure waargenomen pijn in pijn – is het gevoel gehypnotiseerd door de Levi punten die uw geest bezoekers kunnen hebben u verlaten.

Een mooie metafoor hiervoor werd gegeven in een recente sessie, en ik hoop dat je het ermee eens bent dat je de som bent van je dagelijkse acties en zelfpraat. Ik kwam een goed acroniem tegen dat ik in de loop der jaren erg nuttig heb gevonden – Creatieve Verbeelding:

Als je je creatieve verbeelding oefent, word je je ook bewust van hoe je je achtergrond en ideeën uit het verleden je perspectief op jezelf en de wereld om je heen laat beïnvloeden.

Gewapend met die Zelf-Ancheducerende Zelf-Evaluatie, bent u vrij om de hulpmiddelen van het leven te kiezen die uw potentieel op een continue basis versterken. Het is mogelijk – en zelfs waarschijnlijk – dat je uiteindelijk een punt van perfectie zult bereiken. Het is mogelijk – en zelfs waarschijnlijk – dat we alle pijn blijven voelen van de gevolgen die onze daden voortbrengen. Dit zijn de pijnlijke dingen in onze denkgeest. En net als al onze andere waarnemingen, zijn ze relatief. Zoals iemand eens zei, ze zijn ook relatief. Een man zei eens tegen een ander: “Ik weet dat ik de som ben van alles wat ik ooit heb meegemaakt. De vraag is niet “Wat heb je nu goed?” maar “Wat zal in de toekomst goed zijn?”

Volgens Brian Tracy, een Olympische topatleet, moet je vandaag en voor de rest van je leven en al je mogelijkheden niet vergeten dat: “Je een slechte gewoonte kunt belonen met een goede, maar je een goede gewoonte niet kunt belonen met een slechte gewoonte!”.

Zijn theorie is die van wat hij noemt Regel banaan. Stel je voor dat je een banaan bij je hebt. Je hebt een geweldig nieuw idee voor je project. Het lijkt het beste waar je niet op kunt wachten om het aan de wereld te vertellen en over te praten. Dan komt er iemand die je normaliseert met een argument over wat er fout is en veranderd moet worden. En je houdt ervan om het nieuwe idee weg te stoppen tot het volgende langskomt.

Dus wat geeft het jou voor gevoel? Alsof je vastzit in de 9-5-box, of alsof je elke dag een vol leven leidt, geniet van al het fruit, je voldaan en succesvol voelt? Bedenk dat je altijd de keuze hebt door je ervan bewust te worden en het te geven!

Lees meer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.