Hoe leer je een paard om op te staan?

White Horse, Winter, Sneeuw, December

Lesgeven is bedoeld om het paard en de coach te helpen op een harmonieuze manier met elkaar om te gaan, in een volledig begrip. Wat je de coach leert, bepaalt niet alleen de mogelijkheid om een ​​race te winnen, maar ook van vrede en harmonie in de toekomst.

Er zijn gevallen waarin het paard stil moet staan; en er zijn gevallen waarin de koets een bevel van het paard moet negeren. De vraag is: hoe laten we dit toe? Je begrijpt dat het paard zich niet lekker voelt en voldoende voer moet krijgen. De coach weigert stil te staan. Het dier is bereid te staan, zolang hij of zij de tijd krijgt om het voer te onderzoeken. Met andere woorden, het paard moet uitzoeken wat er aan de hand is, en hij of zij besluit thuis te blijven staan, totdat het de taak krijgt om op te staan ​​en gevoed te worden. Wij volwassenen blijven het paard vaak negeren en machteloos maken, wanneer hij of zij ons aankijkt met een blik die zegt: "Als je me laat staan, zou ik wel eens kunnen vallen." Als coach die een paard wil aanmoedigen om goede gevoelens op te wekken, zou ik het paard ofwel naar het voer brengen of hem dwingen te gaan staan. het schip is niet goed; de klei is niet zacht, dus je mag er niet mee gooien. Ik zal je in plaats daarvan een steen of een stuk grind geven." het schip is niet goed; de klei is niet zacht, dus je mag er niet mee gooien. Ik zal je in plaats daarvan een steen of een stuk grind geven."

Het doel is altijd om het paard te helpen in andere situaties. Alleen met hem leven we, in een wereld van plezier. Hij houdt van spelen, alsof het leven een gelegenheid voor plezier is, alsof we in een magische wereld van prachtige kleuren leven. Wij volwassenen leven alleen maar voor gelegenheden. Het paard heeft het karakter van een klein kind met echt enthousiasme, en het is onze taak om zijn gevoelens te koesteren, hem een ​​betere manier te laten zien, hem zijn boosheid uit zijn hoofd te praten en hem te leren van speelgoed te houden.

Waar ik het met sommige paarden niet mee eens ben, is dat ze mensen achter hun rug om gek kunnen maken. Sommige zijn zelfs gevaarlijk. Anderen zijn geobsedeerd door kleine zaken die degenen hierboven kunnen zien, maar degenen die niet begrijpen wat er gebeurt, kunnen niet ontsnappen, en sommigen zijn fysiek gewelddadig of worden zonder reden seksueel ziek.

Zelf ben ik vooral succesvol geweest in het verzorgen van een paard dat hartstochtelijk aan mij gehecht is. Ik heb naar haar specifieke problemen geknikt, zonder boos te worden, aangezien ze erg boos was. Ik heb geduldig met haar gesproken in een taal die voor haar betekenis heeft. Ik heb aan haar oor geknabbeld en heb gewoon van haar genoten. Ik heb zich in haar deken gewikkeld en we hebben buiten gewacht. Ze heeft nog steeds verzorging nodig, net als elk ander dier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.