Coaching

Coachtraject

Coaching definieert een vorm van therapie die van de vreemdeling verwacht dat hij andere relaties smeedt op meer gelijke voet.

Counseling is voor het grootste deel een cynische vorm van behandeling van lichamelijke en geestelijke ziekten en problemen. vervult een soortgelijke maar veel fundamentelere rol als in therapie. Coaching stelt mensen in staat problemen op te lossen met meer kans op succes dan bij counseling. Coaching traject is het proces om mensen te helpen hun gedrag te veranderen met het oog op het oplossen van de problemen die zij aanpakken. Dit is het kenmerk dat coaching onderscheidt van andere disciplines, evenals de autoriteit die dit leren kan verlenen aan , eerst ons, de coach, later ons, de cliënt.

Coaching maakt gebruik van een model dat bestaat uit persoonlijke verantwoordelijkheid, communicatie, motivatie en het bereiken van doelen. Gewoonlijk is de winst in resultaat minstens even groot als de winst in resultaat. Net zoals andere disciplines zoals counseling, psychologie enz. worden gebruikt als een verkennend proces door de coach om te leren, moet het individu bereid zijn een kans te wagen om de mogelijkheden te verkennen door te experimenteren met het beheer van de eigen cultuur, hartelijk en eerlijk zonder oordeel of saboteurs, ten voordele van het begrip van de cliënt en het team.

Om het idee van coaching te illustreren en u een beter inzicht te geven in hoe het kan worden toegepast, laten we eens kijken naar de coach die in uw leven komt om uw persoonlijke groei in goede banen te leiden. Deze coach zit meestal rond het kampvuur te luisteren naar de innerlijke stem van de geest. De innerlijke stem van de geest is de stem van je ware zelf. Deze stem scant het landschap, langs het strand op een stille nacht om te zien waar de tijger vervolgens zal komen zitten. Als je het aanvoelt, zul je op dat moment aanvoelen dat deze innerlijke stem van jou je duidelijke instructies geeft en niet iets wat je leven zal verwoesten. De innerlijke stem van het ware zelf is niet (alleen maar) aan het scannen naar potentiële bedreigingen om er zeker van te zijn dat ze geen vooruitzichten hebben om op jou te landen. Dat de tijger zeker niet in de buurt van dit strand zal komen om eventuele schade op te lopen. Dat is slechts het topje van de ijsberg. De innerlijke stem van het ware zelf weet hoe hij tijd en ruimte moet gebruiken om, op een heel slimme manier, toegang te krijgen tot al je hulpbronnen om je zowel heel slim als sterk te maken.

De manier waarop de innerlijke stem van het ware zelf communiceert is om je te leiden naar wat nodig is voor het hoofd om te beslissen en te handelen op basis van je innerlijke leiding. De innerlijke stem van het ware zelf weet hoe hij op veilig moet spelen om je te beschermen tegen alle gevaren van de wereld, zodat je persoonlijke groei wordt gegenereerd met een minimale kans om vernietigd te worden. Het onderzoeken van het innerlijke zelf om uit te vinden wat de persoonlijke diepere behoeften zijn voor jou om te doen werkt als een hulpmiddel voor leider. De ware zelf tandem kan zeer rijk zijn. De begeleiding van een klant, die via het innerlijke zelf op zoek is naar groei, of de coach brengt je op een veel betrouwbaarder manier het perspectief van ons ware zelf. Het is niet altijd de coach die de koers bepaalt, want het ware zelf, is je eigen ware leider in al je behoeften. We zijn meestal niet zulke sterke mensen dat we kunnen zijn wie we willen.

Dus, bij het construeren van de innerlijke stem van het ware zelf, bestudeert de coach de innerlijke behoeften die voor u het meest bevredigend zijn en die het meeste risico van uw leven inhouden. De coach weet niets over uw persoonlijke coachingsbehoeften. Daarom gebruiken wij een methode die bekend staat om betere resultaten. Voor dit proces gebruiken we al 2 jaar een proces. Het staat bekend om betere resultaten en is direct te koppelen aan het meest creatieve proces. Gebruik deze bedrieglijk eenvoudige methode en ervaar het zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.