4 tips om je emotionele bron te openen

Relatietherapie Alkmaar

Ik besta, maar kan mezelf niet vinden

Veel mensen zeggen deze woorden in reactie op ongelukkige gevoelens. Ze voelen zich hulpeloos, en soms zelfs boos. Wel, relatietherapie kan helpen.

Ironisch genoeg is dat lijden – als alleenstaande of tussen twee mensen – juist wat echt geluk mogelijk maakt, want daarom is het zo de moeite waard om naar te streven. Hier zijn vier tips om je open te stellen, te accepteren, en de moed en kennis te vinden om je emotionele welzijn terug te winnen.

1. Wees stil, wees alleen.

We voelen allemaal in de hoekjes van onze eigen geest op verschillende momenten gedurende de dag. Als ze ongelukkig zijn, borrelen vaak emoties op van diep van binnen. Als de emotie eenmaal is opgeborreld, helpt het niet alleen niet om eraan te ontsnappen, maar voelt het ook als levensverwoestend, en in sommige gevallen duurt het jaren! Leer de pijn die je voelt kennen door therapie.

Erken dat het voor jonge kinderen bijna onmogelijk is een einde te maken aan het huilen. Geef jezelf toestemming om dit te proberen – knuffel, masseer, wat je maar tot rust brengt, terwijl je in vrede rust.

Hier is een zeer inzichtelijke persoonlijke ervaring…

Ik zal nooit vergeten hoe ik me als tiener voelde na een speciaal broodje ijs en een massage. We zaten te eten bovenop een enorme gigantische plak ijs. Ik keek op naar mijn moeder en ik kreeg bijna tranen in mijn ogen. Daar, ik brak en begon te huilen hand over hart.

Toen we onze tranen hadden gelaten, zei mijn moeder dat als ik had gehuild, ik er geweest zou zijn, maar dat hij daardoor zijn boek had neergelegd. Het was uitputting omdat we allebei iets blokkeerden van binnen.

Wel, laten we uit elkaar gaan zoals in het ijsje en onze energie laten opraken – wat we moeten doen is het loslaten, langzaam, in stilte.

2 Welkom bij echt laatste Door intuïtie, dromen en tekens zul je ontdekken als je luistert, oplet, leert luisteren, en reageert met de nieuwe jij, je toekomstige zelf.

3.Ga op je intuïtie af, ook al voel je je nog zo ongeorganiseerd. Dit is het geheim van het leven als je jezelf hebt toegestaan te luisteren. Je boort je eigen energieën en wijsheid aan – als je je leven accepteert. “Accepteren” is eigenlijk een beetje eng, want het betekent dat je je moet verzetten tegen je goedjes, je eigen demonen. tiener omringd door02’ll.

Om hieraan voorbij te gaan verbind je je met je kracht, je spirituele zelf, de echte jij, je ware zelf, die voorbij de chaotische geest is. Hier voel je je veilig, je voelt je gelukkig, en je voelt je goed. Hier laat je onbevreesd je ongeluk zijn zonder ouderlijke terughoudendheid. Nu bescherm en voed je je geluk op je eigen manier, op je eigen manier. Je beslist wanneer en hoe vaak je je waakzaamheid laat varen, wanneer je de boel niet een beetje ophoudt. Grenzen stellen en je beter laten leiden door je intuïtie is een bedreiging voor ons allemaal. Steeds beter je best doen helpt je om ook je spirituele impuls en innerlijk weten te blijven volgen.

4 Een vrouw met nieuwe energie die besloot zichzelf te trakteren op een reisje met haar schoonfamilie, nam schoonfamilie therapie af, en zo vond ze de hele Therapeutic Friends beweging, die geen schuldgevoelens oproept. Persoonlijke waarschuwing: beweging betekent niet dat je je moet bezighouden met dingen die je verdrietig, verdrietig, verdrietig maken, als demonen je tegenhouden, ruim ze dan uit de weg!

Met Vrije Wil komt de mogelijkheid om goede keuzes te maken om aan je behoeften te voldoen, het gezonde evenwicht tussen positief en negatief in te stellen. Wat essentieel is, is je bereidheid om genoegen te nemen met wat je nu hebt, om jezelf vrij te maken voor een betere morgen.

Ga een nieuwe relatie met je lichaam aan. Om je leven te helen, kan het af en toe nuttig zijn om je lichaam langdurig te behandelen met de uitstekende dingen die het nodig heeft, net zoals je andere lichaamsdelen zou behandelen als je het hele lichaam zou behandelen, inclusief je geest.

Met andere woorden, om je geest fit te houden, moet je hem sterk genoeg maken om de uitdagingen die op je pad komen aan te kunnen en goed te zorgen voor het lichaam dat je de hele dag in stand houdt. Een sterk lichaam is essentieel voor een groot intellect. We hebben leven nodig om angst, armoede, chaos, armoede, ziekte en zaadvervuiling te verdrijven.

Energie-therapie, de EFT techniek die een combinatie is van acupunctuur en acupressuur, is zeer in trek bij Chinese geneesheren als middel om zowel externe als interne gezondheidstoestanden te beheersen en om rust en een betere kijk op het leven te bereiken. Onze Oosterse geneesheren schrijven harmonie al lang op drie manieren voor – ademhaling, acupunctuur, Qi-gong (meditatie) en energieveldtherapie.

5. Ben je een genie aan het worden? Als dat zo is, heb je geluk.

Lees meer

Psychotherapie
Coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published.